reklama

Evolúcia neviditeľného trička, alebo stop tielkam 2

Neviditeľné tričko, ktoré postupne mnohí pod košeľou uprednostnili pred bielym tielkom, či bielym tričkom, sa napriek svojej dokonalosti dožilo inovácie a má dvoch mladších bratov.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (17)

Pre tých, ktorí nevedia o čom je reč, len veľmi v skratke objasním čo je to neviditeľné tričko. Je to jednoduché a geniálne zároveň. Keďže sa pod bielou, či svetlou košeľou veľmi jasne rysuje bielizeň bielej farby (a je jedno, či je to tielko, alebo tričko), vznikol nápad, ktorý sa veľmi rýchlo ujal. Tričko z kvalitnej jemnej a pružnej dlhovláknovej bavlny v telovej farbe. Vďaka svojej konštrukcii a najmä farbe, výborne splynie s pokožkou a nevytvára neželaný kontrast medzi farbou bielizne a kože a teda nie je pod bielou košeľou vôbec vidno.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
Obrázok blogu
(zdroj: Chupr)
Obrázok blogu
(zdroj: Chupr)
Obrázok blogu
(zdroj: Chupr)
Obrázok blogu
(zdroj: Chupr)

Môj predchádzajúci blog na túto tému je tu:

http://kreutz.blog.sme.sk/c/375216/co-si-obliect-pod-koselu-alebo-stop-tielkam.html

Obrázok blogu
(zdroj: Chupr)

Prešiel nejaký čas a autorka tohto zázraku počúvala svojich zákazníkov, pýtala sa mužov vo svojom okolí a navrhla 2 ďalšie užitočné verzie.

1. TRIČKO BEZ RUKÁVOV
Mnohí muži sú zvyknutí nosiť tielko a rukávy na tričku im vadia. Je to možno len zvyk, ale ten niekedy pretrvá celý život. Iní páni sa s blížiacim sa letom snažia odstrániť zo seba čo najviac textilu a napriek tomu, že bielizeň pod košeľu nosia, mala by byť čo najmenej obmedzujúca. A potom ešte jedna praktická skúsenosť (aj moja osobná) – ak máte košeľu, ktorej rukávy sú strihané úzko na telo, znamená to, že pri každom obliekaní sa rukávy trička v prieramku košele trochu zachytia, vyhrnú sa nahor a je treba ich naprávať. Pre všetky tieto prípady je tu neviditeľné tričko bez rukávov, alebo ak chcete, neviditeľné tielko.
Takéto zminimalizované tričko na tielko však neodporúčam tým mužom, ktorí sa viac potia v podpazuší. Keďže tu nie je rukáv, ktorý by pot zachytil, upotená bude hneď košeľa.

SkryťVypnúť reklamu
reklama
Obrázok blogu
(zdroj: Cupr)

2. TRIČKO S POTÍTKAMI
Na druhej strane spektra sa nachádzajú chlapi, ktorí sa potia viac ako je priemer. Či už je to spôsobené zvýšenou fyzickou námahou, alebo stresom, výsledok býva nielen prepotené tričko, ale aj košeľa. Ale buďte bez obáv, našlo sa riešenie, ktoré je už aj otestované v praxi a dostalo sa do výroby. V problémových zónach je tričko zosilnené na 2 až 3 vrstvy bavlny. Takto môžete dať zbohom mokrým fľakom na košeli aj keď budete stáť vystresovaní napríklad aj pred oltárom :)

Obrázok blogu
(zdroj: Chupr)

Čo poviete, dá si ešte niekto pod košeľu klasické biele tielko, či tričko? Ja určite nie.

Andreas Kreutz

Andreas Kreutz

Bloger 
  • Počet článkov:  41
  •  | 
  • Páči sa:  3x

Som Slovák, ktorého celý život sprevádza nemecké meno. Vyštudoval som manažment na Ekonomickej univerzite a 15 rokov som pracoval vo finančnom sektore na niekoľkých manažérskych pozíciách. Oblek, košeľa a kravata boli teda súčasťou môjho každodenného života. Keď raz prišiel deň, kedy sme sa spolu s mojou manželkou Barbarou mohli v kľude rozhodnúť ako bude náš život pokračovať, povedali sme si, že z hobby urobíme prácu. Po mesiacoch príprav sme začali podnikať a dnes máme za sebou 7 rokov úspešného pôsobenia na poli pánskej elegantnej módy. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu