reklama

Čo si obuť v nedeľu na korzo keď je teplo?

Teploty vonku sa vyšplhali na 30ku a s Barbarou sme si povedali, že by sme mohli aspoň časť tak pekného dňa stráviť v centre Bratislavy. Po veľmi dlhom čase som sa teda bol prejsť po centre mesta, pozrieť aké nové krčmy otvorili a ktoré obchody to zabalili. V jednej ruke zmrzlinu a v druhej foťák som si povedal, že by som mohol odfotiť zopár dobre a štýlovo oblečených mužov, ktorých by som potom mohol dať na svojom blogu za príklad ostatným. Po pol hodine som to vzdal, pretože to bola nuda, nuda, nuda. Teda až na to, čo sú schopní si naši chlapi dať na nohy.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (24)

V tomto momente prosím všetkých vyznávačov sandálového kultu, aby preladili na iný kanál, nechcem sa totiž nikoho dotknúť a spôsobiť mu psychickú ujmu :)

Takže som sa rýchlo rozhodol zmeniť tému a pripraviť pre vás výber toho, čo by ste si mali, alebo nemali obuť na vychádzku letným nedeľným mestom. Teda podľa mňa.

Kto ma pozná vie, že sa mi nepáčia sandále. V podstate takmer žiadne. Ale mám pre vás úplné chuťovky. Tak napríklad také kúsky, v ktorých sa môžete vybrať na túru okolo sveta sú z mojich najobľúbenejších.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
Sandále
Sandále 

Vytunovať ich môžete športovými ponožkami svetoznámej značky.

Sandále
Sandále 

Ak by ale bolo trochu chladnejšie, pomôžu ponožky do pol lýtka. Všimnite si ten partner look.

Sandále
Sandále 

Chápem, že je v meste teplo, ale gumené šľapky patria na pláž. Aj keď majú velikánsky nápis niektorej zo známych značiek z Parndorfu. Nehovoriac o takých, ktoré vyzerajú, že majú za sebou už niekoľko úžasných letných dovoleniek.

Šľapky
Šľapky 

A ak si niekto myslí, že je in si navliecť gumené papuče, je tiež celkom mimo. Najmä ak sú o také 3 čísla väčšie ako by bolo treba.

Papuče
Papuče 

A toto už asi nepotrebuje žiaden koment...

Papuče
Papuče 

Ale dosť hororu. Čo si teda obuť keď sa idete v letnú nedeľu poobede ukázať na promenádu? Prvá možnosť sú tzv. Car Shoes z mäkkej brúsenej kože, ktoré dostanete vo všetkých cenových kategóriách a najrozmanitejších farbách.

SkryťVypnúť reklamu
reklama
Car Shoes
Car Shoes 

Alebo Boat Shoes, čiže topánky pôvodne určené na loď. Jemná koža v kombinácii s bielou podrážkou.

Boat shoes
Boat shoes 

Skvelou voľbou sú aj bavlnené espadrilles s podrážkou z juty.

Espadrilles
Espadrilles 

Možností je veľa, len sa treba trochu zamyslieť. Keď už to musia byť sandále, skúste sa poobzerať po niečom elegantnejšom z hladkej jemnej kože. Pri šľapkách to platí rovnako. Kto hľadá, nájde verziu, ktorú si môže smelo vziať aj do mesta. Len zabudnite na ponožky. A pri bosých nohách ich nezabudnite umyť, ostrihať nechty a obrúsiť kôru z päty. Pre menej zručných odporúčam profesionálnu pedikúru.

Vidíme sa v nedeľu opäť na prechádzke po korze ;)

Andreas Kreutz

Andreas Kreutz

Bloger 
  • Počet článkov:  41
  •  | 
  • Páči sa:  3x

Som Slovák, ktorého celý život sprevádza nemecké meno. Vyštudoval som manažment na Ekonomickej univerzite a 15 rokov som pracoval vo finančnom sektore na niekoľkých manažérskych pozíciách. Oblek, košeľa a kravata boli teda súčasťou môjho každodenného života. Keď raz prišiel deň, kedy sme sa spolu s mojou manželkou Barbarou mohli v kľude rozhodnúť ako bude náš život pokračovať, povedali sme si, že z hobby urobíme prácu. Po mesiacoch príprav sme začali podnikať a dnes máme za sebou 7 rokov úspešného pôsobenia na poli pánskej elegantnej módy. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu